Prostie! Cheltuim bani în plus pentru că nu folosim o investiție de 40 milioane euro

0

Deși este finalizat încă de la începutul lui 2014, depozitul de deșeuri de la Stăuceni, se află în conservare pentru că nu a fost stabilită firma care va administra depozitul, iar licitația nici măcar nu a fost publicată pe SEAP(Sistemul Electronic de Achiziții Publice) și nici nu se știe data la care va avea loc licitația.

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv SA, a declarat că societatea pe care o conduce este nevoită să facă o nouă investiție în al treilea punct temporar de preluare a deșeurilor din tot județul.

„Am început demersurile pentru a autoriza al treilea punct temporar de preluare a deșeurilor pentru că la al doilea punct autorizația expiră în aprilie. În momentul de față groapa de gunoi a județului este închisă și se lucrează la ecologizarea sa, iar gunoiul din tot județul este adus în punctul nostru temporar de preluare”, a declarat Drelciuc.

Nu se știe dacă până în aprilie 2016, când va expira autorizația pentru al treilea punct de preluare a deșeurilor, va fi finalizată procedura de desemnare a firmei care va administra depozitul de la Stăuceni. În cazul în care vor exista contestații între firme și chiar procese se va ajunge să nu mai fie vreun loc în care să existe autorizație pentru depozitarea deșeurilor și gunoaiele vor fi cărate, la preț mai mare, în județele vecine.

www.facebook.com/banulbotosanean
[email protected]
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *