Zilele Nordului, Untold-ul Moldovei cu Moonlight Breakfast, Coma, The Kryptonite Sparks, CALI Quartet și Sunet Fin

0

În perioada 17-20 august, în judeţul Botoşani va avea loc Untold-ul Moldovei, respectiv Zilele Nordului.

Organizatorii acestui eveniment, care devine din ce în ce mai mare de la an la an, şi care pe lângă multă muzică bună cuprinde şi activităţi sportive, cum ar fi un maraton al nordului, au anunţat deja o parte dintre trupele care vor concerta în cel mai nordic oraş al României, Darabani.

Recapitulând, am anunțat până acum la #ZN17 Moonlight Breakfast, Coma, The Kryptonite Sparks, CALI Quartet și Sunet Fin. Adică funk, electro, alternative, jazz, rap și combinări de cinci luate câte cinci între ele, au anunţat organizatorii ZN pe contul de Facebook.

Zilele Nordului le oferă pasionaților de muzică, arte și călătorii ocazia unei vacanțe de poveste în colțul celor trei frontiere, pe Prut, la granița dintre România, Moldova și Ucraina. Festivalul adună artiști și iubitori de frumos din cele trei țări, pentru o adevărată sărbătoare a nordului.

Scena centrală a Zilelor Nordului este orașul Darabani, cel mai nordic din România. Agenda festivalului propune concerte, inaugurări de obiective turistice și culturale, expoziții de artă, serbări populare, tururi ghidate ale împrejurimilor, lansări de carte, proiecții de film, conferințe și workshop-uri pentru tineri.

Festivalul Zilele Nordului este organizat de Asociația Nord.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *