Fiica unuia dintre cei mai cunoscuţi primari din judeţ a intrat printre primii la Academia de Poliţie

1
sursa: Facebook

Familia primarului Dumitru Chelariu

Bucurie uriaşă în familia unuia dintre cei mai cunoscuţi primari din judeţ care a reuşit să-şi modernizeze cu fonduri europene comuna pe care o conduce.

Adriana Lorena Chelariu, frumoasa fiică a lui Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla, a reuşit să intre la Academia de Poliţie cu a opta medie dintr-un total de peste 400 de candidaţi.

Aceasta a obţinut media 8,8 şi a fost pe locul 8 la admiterea la Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

“Sunt cea mai fericită mamă”, a postat Corina Chelariu pe Facebook, mama Adrianei Chelariu.

Şi primarul Dumitru Chelariu s-a arătat extrem de încântat de rezultatul fiicei lui. “Sunt fericit! Fetiţa mea a reprezentat cu cinste IPJ Botoşani şi a intrat în primii zece la Academia de Poliţie”, a declarat Dumitru Chelariu.

Un comentariu

  1. Viorel Alexandru

    Felicitari. Este o frumoasa realizare cand ai asa copii frumosi la minte, chip si suflet. Il felicit in mod special pe Dl. Tica fiindca a inteles ca in prim plan sta VIITORUL. Cei trecuti prin viata si prin multe deacum inainte ceva mai in plan secund. Inca odata FELICITARI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *