Polițiștii au descoperit un depozit neautorizat și au confiscat 68 mc de lemne fără acte

0

Un depozit neautorizat de material lemnos a fost descoperit de polițiști în municipiul Botoșani. Împreună cu Garda Forestieră Suceava, polițiștii au descins la acest depozit și au confiscat și lemnele pentru care nu era niciun un fel de act de intrare.

 

În perioada 17-18.10.2017, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat o acţiune pe linia respectării normelor legale în domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate la sediul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Botoşani, a fost identificată cantitatea de 68,14 metri cubi de material lemnos, de diferite specii, depozitată într-un punct de lucru neautorizat conform normelor legale şi fără a fi emise avize de intrare a materialului lemnos în depozit.

Faţă de agentul economic s-a dispus măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 5.000 de lei, precum şi confiscarea valorică a cantităţii de 68.14 mc material lemnos, în valoare de peste 38.000 de lei.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *