Știri locale

Unul dintre cele mai apreciate restaurante a lansat o aplicație pentru Android și iOS. Mâncarea comandată direct de pe mobil VIDEO

Nu poți să o miroși și să o guști, dar de acum mâncare poate fi comandată printr-o aplicație pentru smartphone, poate fi văzută și analizată.

Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Botoșani a lansat o aplicație pentru sistemele de operare Android și iOS, adică marea majoritate a telefoanelor inteligente, prin intermediul căreia puteți să vizualizați și comandați felurile de mâncare pe care vreți să le savurați.



Intrați în App Store sau Magazin Play și descărcați aplicația La Strada. De la imagini detaliate cu produsele, la gramaje și prețuri, toate acestea pentru fiecare produs în parte.

Ai chef de o pizza, de paste, coaste la grill, burgeri cu sos, ciorbă sau orice fel de mâncare din meniul Restaurantului La Strada? Acum e simplu să te decizi ce comanzi indiferent dacă ești acasă sau la birou, la prieteni ori la rude.

Cu o tradiție de peste un deceniu, LA STRADA Botoșani este punctul de plecare pentru experiențele dumneavoastră oeno-gastronomice.

Aici, bucătăria italiană își dă mâna cu cea tradițională românească pentru a vă oferi momente de neuitat. Aniversările, serile speciale, petrecerile ocazionate își vor găsi gazda perfectă doar La Strada! Serile de muzica live și cele dedicate evenimentelor sportive completează ambientul de excepție.