O scorpie și un veteran la 33 de ani, spectacol în care râzi cu lacrimi

0

Restaurantul ”La Strada” găzduiește pe 10 februarie, de la ora 19.00, unul dintre cele mai interesante spectacole de stand-up comedy din ultima perioade pe plan local.

Doina Teodoru și Tiberiu Popovici, adică Stand-up&Roast, vor veni la Botoșani pentru a oferi un show în care există riscul de a râde cu lacrimi.Pentru acest super spectacol de stand-up comedy celor doi artiști le-a fost făcută o descriere care nu are cum să nu te facă să vrei să le vezi prestația.

Doina Teodoru. Unii spun că este o scorpie. Alții spun că este o fată care îsi joacă bine rolul. Unii spun că au cunoscut-o si este foarte periculoasă. Alții chiar au cunoscut-o si stiu exact cum este ea. Unii spun că e doar o actriță bună. Alții spun că nu e o actriță bună. Spun că e cea mai bună. Unii sunt de părere că nu se descurcă pe scenă si nu înțeleg de ce e atât de admirată. Alții spun că e desăvârsită si nu-si pot dezlipi ochii de la ea. Nimeni nu e perfect. Nici Doina. Singurul lucru important este că toată lumea vorbeste despre ea…Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!

Suport artist – 35 lei.

Biletele pot fi achiziționate la Restaurantul La Strada sau pe www.restaurantlastrada.ro.