Vor alerga, se vor bate cu praf colorat, iar banii adunați îi vor dona Liceului pentru copii cu nevoi speciale

0

Toamna asta te colorăm românește!

Interact Club Botoșani, împreună cu Rotary Club Botoșani, te invită să alergi în cel mai colorat cros al toamnei! Iar pentru ca bucuria să fie maximă, vino împreună cu prietenii!

 

Sâmbătă, 8 septembrie, la ora 10, ne întâlnim în fața Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” din Botoșani.

 

Traseul de 2,5 km începe în fața Sălii Polivalente, continuă pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, apoi schimbăm direcția spre stânga, prin fața Liceului „A.T.Laurian”. Intrăm pe strada Cuza Vodă, trecem prin fața „Facefood” și încheiem traseul în fața Primăriei Botoșani. Aici va avea loc bătaia cu prafuri colorate în culorile drapelului nostru! 

 

Bineînțeles că există și premii pentru primii finaliști! Premiile sunt în valoare de 1200 de lei, însă partea importantă este distracția și celebrarea încheierii verii în stil centenar!

 

Prețul de înscriere este de 25 de lei și include participarea la cros, un tricou cu siglele Coloract și Centenar (mărimi M si XL) , 150 de grame de praf colorat de persoană și intrarea la after-party care va avea loc seara în GRAND IRISH PUB.

 

Înscrierile încep de pe 1 septembrie și vor fi deschise zilnic, între orele 12.00-15.00, până pe 7 septembrie! Înscrierile se vor face personal, în Uvertura Mall.

 

Prafurile nu sunt toxice și nu pătează! Sunt făcute manual – de către membrii Interact – din ingrediente alimentare.

 

LOCURILE SUNT LIMITATE. Sunt doar 200 de locuri.Primul venit, primul servit!

 

Urmăriți-ne pe pagina noastră de facebook și pe pagina de instagram (@interactbotosani) pentru a fi la curent cu toate detaliile și cu tot procesul nostru de muncă!

 

 

loading…

 

Atenție!

Copiii sub 14 ani nu vor putea intra la after-party, iar biletul pentru copiii sub 14 ani este 20 de lei!

Premiile vor fi împărțite pe doua categorii: copii(sub 15 ani) și categoria pentru tineri/adulți (peste 15 ani) și vor fi câte 3 premii la fiecare categorie!

 

Le mulțumim din suflet sponsorilor noștri care ne-au ajutat și îndrumat: Facefood, Met-Axa, Moldopan, Știri Botoșani, Kiss FM Botoșani, Înghețata Bunicii, Admir, B.I.N. Humelnicu Coca, B.I.N. Pușcașu Gabriel Tiberiu, Uvertura Mall!

 

Dăm startul în alb și încheiem românește!

 

*toți banii câștigați vor fi donați și folosiți pentru a ajuta Liceul Tehnologic Special „Sfântul Stelian” din Botoșani.

 

Loading…

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *