De astăzi se pot depune cererile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire în sezonul 2018-2019

0

Societatea Modern Calor S.A. anunță că, începând de luni, 15 octombrie 2018, se pot depune cererile pentru acordarea de ajutoare de încălzire pentru sezonul rece 2018-2019.

Cererile și declarațiile pe proprie răspundere, pentru clienții racordați la sistemul centralizat de încălzire, vor fi completate la biroul special pus la dispoziție în acest scop, în clădirea Centrului de încasare și relații cu clienții, din strada Vârnav nr. 9 (lângă Școala generală nr.7).

Formularul de cerere, lista documentelor necesare pentru depunerea cererilor precum și limitele de venit prevăzute de legislație pentru acordarea ajutoarelor de încălzire pot fi vizualizate pe site-ul Modern Calor S.A., accesând link-ul http://moderncalor.ro/depunere-cereri-pentru-acordarea-ajutoarelor-de-incalzire.

 


De asemeni, respectivele informații pot fi obținute și de la asociațiile de locatari, totodată ele fiind afișate atât la intrare în scarile de bloc, cat și Centrul de încasare și relații cu clienții din strada Vârnav nr. 9.

Relații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0231 537 100 – interior113,114, 115, 116, 129, 130 sau tastati direct tasta 3, dupa efectuarea apelului, pentru a fi rectionați la Serviciul clienți.

 

Biroul marketing Modern Calor SA

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *