Știri locale

FOTO Noua VORONSKAYA  a fost lansată la Paris. PRODALCOM a făcut pasul către târgurile internaționale

Noile sticle de Voronskaya au fost lansate la cel mai mare târg mondial – SIAL Paris ( 21-25 octombrie 2018), ele urmând să  intre și pe piața din România probabil anul acesta.

Produsul va fi lansat în patru variante: Classic, Organic, Platinum și o varianta in editie limitata.

Printre primii vizitatori ai standului PRODALCOM s-a numărat chiar ambasadorul României în Franța – Luca Niculescu, împreună cu delegația ROMÂNIEI condusă de doamna secretar de stat Gabriela Mihaela Voicilă.

Echipa Prodalcom a fost reținută în a dezvalui mai multe informații despre noul produs, aceastea urmând a fi prezentate odată cu lansarea din România.

 

 

Informații despre targul din PARIS

Târgul SIAL Paris este în cadrul complexului expozițional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, în perioada 21-25 Octombrie 2018.
suprafață targului este de 250.000 mp

SIAL a fost înființată în 1964 de mai multe grupuri, printre care Confédération Générale de l’Alimentation en détail (Confederația Generală a Comerțului Alimentar cu Amănuntul) și la inițiativa autorităților publice (Ministerul Agriculturii (Franța), Ministerul Agriculturii, Paris Camera de Comerț ). Douăzeci și șase de țări au participat la primul târg, care a avut loc la Centrul de noi Industrii și Tehnologii (CNIT) din La Défense , în cadrul Săptămânii Internaționale a Alimentelor. Al doilea SIAL a avut loc în 1966, de asemenea la CNIT.

Spectacolul a avut loc la Centrul Expozițional Gate Gate din Versailles din 1968 până în 1984 și la Parcul Expozițional de Nord Paris-Villepinte din 1986.

.SIAL Paris a dat naștere la șase alte târguri comerciale, toți membrii rețelei SIAL Group, în China, în Emiratele Arabe Unite, Canada și Brazilia. În 2014, grupul SIAL lansează o nouă sală comercială în Filipine, numită SIAL ASEAN.

Vizitatorii târgului provin din diferite sectoare ale industriei alimentare, cum ar fi distribuția, comerțul, serviciile alimentare etc.