Știri locale

Filmul lui Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”,  are proiecție specială la Botoșani

Filmul lui Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”, poate fi vizionat sâmbătă, 10 noiembrie 2018, la ora 19:00, la Cinema Unirea, din Botoșani, iar biletele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului.

La eveniment vor participa actorul și regizorul Vlad Zamfirescu, alături de producătorul executiv Ștefan Alexa.

Secretul Fericirii”, după un scenariu scris de Alexandru Popa, urmărește doi prieteni care descoperă că fericirea unuia depinde de nefericirea celuilalt, pentru că resursele de fericire sunt limitate. Din distribuție fac parte Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Theo Marton.

 

 

loading…

 

Trailer oficial „Secretul Fericirii”: https://youtu.be/4WAskWmJt-U

 

Secretul fericirii” este o producție Movie Production Entertainment, iar producător este Cristina Dobrițoiu. 

 

Mai multe detalii despre filmul „Secretul Fericirii” se găsesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.secretulfericirii/

 

Filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul 2 în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiția oficială, cu proiecție specială pe 23.07.2018), „Sose” 5th International Film Festival 2018,Yemen, Armenia (Selectat în competiția de lung metraj). „Secretul Fericirii” a fost selectat și în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.