FOTO-VIDEO Puterea economică și politică a femeilor: Agnes Holca, Angela Toma, Gabriela Petrea și Andreea Paul

0

Peste 100 de femei au participat, sâmbătă, la un seminar despre puterea economică și politică a reprezentantelor sexului frumos. Seminarul a fost organizat de Organizația Femeilor Liberale Botoșani, președintele Mirela Saucă având ca invitați special patru modele de femei care au reușit în politicăm mediul de afaceri, administrație și societatea civilă.

Astfel, au ținut discursuri Agnes Holca, managerul companiei Rolana Tex, Angela Toma Grădinaru, primarul comunei George Enescu, Gabriela Petrea, președintele Asociației Părinților Copiilor cu Autism, și economistul Andreea Paul.

Loading…

 

”Succesul înseamnă mult sacrificiu, multe, foarte multe seri și nopți petrecute la muncă, nu acasă cu copilul”, a declarat Agnes Holca, care conduce un business de peste 65 milioane euro. .

Printre invitații acțiunii au fost și bărbații care conduc PNL-ul la Botoșani, Costel Șoptică, Viorel Iliuță, Cristian Roman, Gheorghe Sorescu, Viorel Grigoraș, dar și europarlamentarul liberal Mihai Țurcanu.

Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că susține femeile pentru a conduce în politică și a ocupa funcții și că OFL va avea reprezentante pe listele eligibile la consiliul local, Consiliul Județean și chiar la parlamentare.

 

loading…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *