Știri locale

S-au dat toate biletele la evenimentul ”Maturat,Nematurat? Brânză & antricot servim lângă un pahar cu vin”

Cum îți place carnea, maturată sau nematurată? Dar brânza? Dar ce este maturarea? Cu ce fel de vinuri se asociază pentru a ieși combinația perfectă?

Un restaurant, un somelier și câțiva pasionați și specialiști în carne și brânză, în gătit, îți oferă cea mai interesantă experiență de acest fel. Evenimentul va avea loc joi, 13 decembrie, și s-au rezervat toate locurile disponibile.

Restaurantul La Strada Botoșani și Artech Wine te invită la ”Brânzeturi, vită și vin. Maturate și nematurate”. Brânzeturile maturate și nematurate vor fi puse la dispoziție de Lacto Solomonescu, un nume uriaș în piața de profil, iar carnea va fi livrată de Samcom AS, unul dintre principalii exportatori de carne de vită din regiune.

 

Loading…

 

loading…

Un eveniment prin care incercam sa lamurim teoretic dar si practic teoria maturarii. Cati dintre noi cunoastem ce este maturarea? Multi? Putini? Nu ne putem pronunta in acest moment cati cunosc teoria dar mai ales gustul unui produs maturat. Vom degusta si vom asculta povestile despre maturarea branzeturilor, a carnii si nu in ultimul rand a vinului. Vom gusta si degusta produse maturate si nematurate, vom servi vinuri reprezentative pentru cateva zone viticole celebre ale lumii, vom incerca sa intelegem un vin dintr-o vita de vie de 200 de ani, vom socializa si ne vom exprima optiunea : MATURAT sau NEMATURAT ?, se precizează în prezentarea evenimentului care va avea loc miercuri, 13 decembrie, la restaurantul La Strada Botoșani.

„Cand ai prieteni care iti inteleg si iti impartasesc pasiunea, viata e frumoasa” spune somelierul Daniel HAIDARLI , care vă va împărtăși din pasiuni alături de Paul, Carmen și Ștefan.