Știri locale

Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți, vine la Botoșani

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați preoți din România și vine la Botoșani pentru a suține o conferință la invitația a două licee și un ONG.

Părintele Profesor Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu, va susține joi, 10 ianuarie, o conferință la Botoșani.

Evenimentul „Tinerii și Libertatea. Provocări și soluții” va avea loc la ora 18.00 la casa de Cultură a Sindicatelor și este organizat de Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Gheorghe” Botoșani și Asociația „Dăm viață viselor”.

 

Loading…

 

Intrarea este liberă

Preotul Constantin Necula este unul dintre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând peste 150 de conferințe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale țării cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele. Organizatorii așteaptă câţi mai multi invitați la această întâlnire cu părintele Necula, care, prin forţa discursului şi puterea de convingere are capacitatea de a motiva generaţii de tineri, de a întări gândirea pozitivă faţă de problemele actuale ale societăţii noastre.