Știri locale

Federovici: ”Astăzi s-au reluat procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor pentru Botoșani-Târgu Frumos”

Senatorul Doina Federovici, președinte PSD Botoșani, a făcut în această după-amiază o declarație despre modernizarea drumului DN 28 B, Botoșani-Târgu Frumos, cea mai așteptată lucrare de infrastructură rutieră din județ de după 2014.

 

Așa cum am anunțat în urmă cu câteva zile, astăzi s-au reluat procedurile pentru scoaterea la licitație a lucrărilor de modernizare pentru drumul DN 28B, Botoșani-Târgu Frumos, a declarat Federovici.

 

 

 

loading…

 

Conform comunicatului oficial publicat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere: „CNAIR a transmis astăzi, 04 februarie, către Agenția Națională pentru Achiziții Publice, pentru validare, documentația destinată modernizării DN 28 B, Târgu Frumos-Botoșani (km 0+000 – km 76+758). După validarea documentației, CNAIR va posta în SICAP contractul destinat acestui obiectiv. Valoarea proiectului este estimată la 268.610.000 lei fără TVA, sumă alocată din bugetul de stat.”

 

Loading…

 

Așadar, botoșănenii pot să constate că nu a fost abandonat acest obiectiv de investiții care este prioritar pentru județul nostru, în ciuda manipulărilor reprezentanților PNL, care au declarat că nu se va mai realiza acest proiect pentru că nu sunt fonduri suficiente. Guvernul PSD+ALDE a alocat fondurile necesare derulării proiectului de reabilitare a drumului Botoșani-Târgu Frumos și astăzi s-a dovedit că există interes din partea Ministerului Transporturilor și a structurilor din subordine să se reabiliteze acest drum care face legătura dintre Botoșani și București, a concluzionat președintele PSD Botoșani.