FOTO Au început lucrările de refacere a drumului Flămânzi-Prăjeni-limita județ Iași

1

Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri a demarat în această săptămână lucrările de întreținere pe mai multe sectoare de drumuri județene din județul Botoșani.

 

Este vorba în primul rând despre drumul județean DJ 282 B Flămânzi – Prăjeni – limita cu județul Iași, acolo unde se va turna covor asfaltic în 2 straturi pe o lungime de aproximativ 12 kilometri.

La această dată sunt executate lucrări de refacere a fundației drumului.

  

Un alt drum județean care a intrat în proces de reparații este DJ 291 C Dorohoi – Șendriceni – Hilișeu Horia – Pomârla, care va beneficia de covor asfaltic într-un singur strat pe o lungime de aproximativ 7 kilometri.  Acesta va fi turnat imediat după finalizarea lucrărilor pregătitoare care se desfășoară în prezent.

Nu în ultimul rând trebuie menționat drumul județean DJ 208 C, acolo unde utilajele execută lucrările pregătitoare în vederea turnării covorului asfaltic într-un singur strat pe tronsonul Botoșani – Orășeni Deal – Mesteacăn. Același tip de lucrări vor fi executate și pe DJ 208 I, tronsonul Joldești – Tudora – limita cu județul Suceava. Cele două tronsoane însumează un total de aproximativ 20 de kilometri de covor asfaltic.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani apreciază că lucrările de pe toate tronsoanele de drumuri județene menționate, se desfășoară într-un ritm susținut și în măsura în care condițiile meteo vor fi favorabile, acestea vor fi finalizate în termenele prevăzute în graficele de lucrări.

SURSA FOTO: Consiliul Județean Botoșani

 Un comentariu

  1. M

    La drumul Flamanzi-Prajeni se lucrează cu viteza melcului. In 3 zile au făcut 10 metri. In acest ritm pana la toamna fac și ei 1 km de fundatie. Pe de alta parte, sa vedem dacă de luni mai vine cineva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *