Știri locale

FOTO S-a căsătorit cel mai îndrăgit coregraf din Botoșani, Andrei Vornicu ”Ragazzo”

Este cel mai îndrăgit coregraf din Botoșani și are cea mai mare școală de dans de pe plan local, cu sute de copii, iar de sâmbătă nu mai este burlac. 

Îndrăgitul Andrei Vornicu ”Ragazzo” sau ”Raga”, cum este strigat de copii, s-a căsătorit sâmbătă, 29 iunie, cu cea care este aleasa inimii sale de foarte mulți ani, Oana, unul dintre tinerii kinetoterapeuți specializați în străinătate și care au ales să-și practice meserie pe plan local, în țară.

Nunta a avut loc în Botoșani și au participat familiile celor doi tineri căsătoriți și prietenii acestora. 

 



 

 

Andrei Vornicu este unul dintre tinerii care a adus pentru Botoșani ceea ce în termeni economici se numește ”plusvaloare”. Elevii din Botoșani pregătiți de el la Școala de dans G-Power au câștigat sute de medalii la nivel național și chiar internațional, în special cele de aur, argint și bronz la concursul mondial Dance Star, de la Porec, Croația. 

”Raga” a reușit să aducă acel ”altceva” în Botoșani în ceea ce înseamnă dansul modern, sutele de copii care au învățat să danseze la G-Power, și nu doar să danseze, fiind mărturia succesului pe care Andrei Vornicu îl are. 

Casă de piatră!

Sursa foto: Contul de Facebook Andrei Vornicu