Statul va recupera de la UE cei 268 milioane lei fără TVA pentru DN Botoșani-Tg Frumos 

0

Drumul Național Botoșani-Târgu Frumos va fi modernizat din fonduri europene, statul român urmând să recupereze banii din fondurile europene. 

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare și modernizare a Drumului Național 28B, Târgu Frumos – Botoșani, în lungime de 71,512 km, are o valoare estimată a investiției de 268.610.000 lei fără TVA.

Proiectul de modernizare a drumului este la a doua licitație.

 

 

 

”Reabilitarea și modernizarea DN 28 B, Târgu Frumos – Botoșani, are finanțare de la Bugetul de Stat, iar după finalizarea procedurilor de obținere a finanțării din fonduri UE, aceste lucrări vor fi finațate din fonduri europene nerambursabile. În prezent, cele trei oferte depuse la data de 01.06.2019 sunt în procedura de evaluare. Durata contractului este de 29 luni, din care 5 luni perioada de proiectare și 24 luni perioada de execuție. De asemenea, perioada de garanție a lucrărilor este de 5 ani și poate fi majorată de ofertanți până la un maxim de 8 ani”, se precizează într-un comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *