Pregătiri la Modern Calor pentru furnizarea încălzirii în locuințe 

0

Societatea Modern Calor anunță că, începând din data de 16 septembrie 2019, a inceput manevrele de umplerea instalațiilor de încălzire din blocurile de locuit și efectuarea probelor de etanșeitate ale acestora.

Trebuie facută precizarea că operațiunea nu se deruleaza simultan în tot orașul, ci după un grafic eșalonat pe puncte termice, ea fiind programată a se finaliza pe 04 octombrie. 

Pentru a beneficia de confort termic pe timpul sezonului rece, proprietarii care doresc să se rebranșeze la sistemul centralizat de termoficare, sau care sunt deja branșați, însă au de efectuat reparații la instalațiile interioare de încălzire, o pot face la umplerea instalațiiilor. 

 
La fiecare scară de bloc se afișează data exactă, conform graficului, la care se face operațiunea de umplere.

Din momentul respectiv, instalațiile rămân sub presiune și nu se mai pot face intervenții asupra lor, decât dacă persoana care solicită acest lucru suportă cheltuielile pentru golire.

În cazul în care, la momentul umplerii instalațiilor, consumatorii vor constată avarii la instalații, sunt rugați să sesizeze Dispeceratul termic al S.C. Modern Calor S.A., la numerele de telefon 0231.535.340, 0231.515.959.

 

Biroul marketing comunicare

Modern Calor

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *