Achiței: Modernizarea DN Botoșani – Târgu Frumos, prinsă în programul de guvernare PNL

0

Liberalii susțin că modernizarea drumurilor naționale din județul Botoșani reprezintă o prioritate pentru viitoarea guvernare PNL. 

Deputatul Cristian Achiței și senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, susțin că proiectul de modernizare a drumului Botoșani-Târgu Frumos nu va fi în niciun caz blocat de viitoarea guvernare. 

 

 

 

”Fără îndoială, anumite declarații publice sau scrisori trebuie privite în context electoral. Modernizarea DN 28B Tg. Frumos-Botoșani, ca obiectiv strategic prioritar pentru județul Botoșani, este cuprinsă în programul de guvernare al PNL la cap. VI, punctul II.2: „Se va realiza accelerarea implementării și finalizarea investițiilor în continuare”. Modernizarea DN 28B este o investiție în continuare, cu fișă de buget în anexa 3/24 – Ministerul Transporturilor, din Legea Bugetului de Stat pe anul 2019. Deci orice speculații cum că finanțarea modernizării DN 28B Tg. Frumos-Botoșani nu va mai exista sunt nerealiste. Aștept cu interes finalizarea licitației de proiectare și execuție și vă asigur că modernizarea acestui drum rămâne principalul obiectiv al mandatului meu, pentru care mă voi bate până la capăt”, a declarat deputatul Cristian Achiței
Și senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, susține că modernizarea drumurilor naționale reprezintă o prioritate. 

”Toți vrem să înceapă lucrările de modernizare a drumului, dar din păcate încă vorbim de licitație. La rectificarea de buget banii de la acest drum au fost luați, el figurează în fila bugetară, dar banii s-au luat deja pentru că nu s-a încheiat licitația”, a precizat Costel Șoptică

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *