Achiței: ”Ne ținem de promisiuni: abrogarea recursului compensatoriu, a supraaccizei la combustibili și a supraimpozitării muncii”

0

Deputatul liberal Cristian Achiței a declarat că PNL nu face altceva decât să își țină promisiunile făcute când a anunțat că este dispus să își asume Guvernarea, deși știa că va avea o situație economică dificilă de gestionat. 

 

 

Achiței a spus că a votat astăzi, în plenul parlamentului, pentru abrogarea legii recursului compensatoriu, eliminând astfel una din aberațiile introduse de PSD în legislația românească. 

  

 

”Pentru PNL, siguranța și viața românilor sunt mai presus de orice. PNL a depus proiectul de lege pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu încă din luna februarie și a solicitat sesiune extraordinară pentru o procedură rapidă. Pesediștii s-au opus și astfel am ajuns la vot abia azi, după 10 luni, timp în care 10.000 de infractori periculoși au fost eliberați înainte de termen. Tot în ședința de azi am continuat să îndreptăm legile strâmbe moștenite de la PSD prin eliminarea supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor de muncă part time, la acest ultim proiect legislativ fiind eu însumi printre inițiatori”, a declarat Cristian Achiței

Acesta susține că PNL se ține de promisiuni și, pas cu pas, să readucă România la normalitate. 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *