Știri locale

Daniel Câșlariu a reușit: 5000 de elevi nevoiași au primit cadouri. Continuați să donați, nu s-au plătit toate pachetele

Tânărul activist care a înființat Asociația Grup Civic Botoșani, Daniel Câșlariu, și care a pornit cea mai mare campanie de donare pentru elevii nevoiași din județ, a REUȘIT să ducă la bun sfârșit misiunea și să ofere 5000 de cadouri copilașilor. 

 

 

Din păcate, nu toate cele 5000 de pachete comandate de Câșlariu pentru copiii din Botoșani au reușit să fie achitate deoarece nu s-au strâns donațiile suficiente. 

 



 

 

”5005 DE ZÂMBETE ‼️ Dragi prietenii avem onoarea să vă anunțăm ca 5000 de copiii au primit cadourile din partea dumneavoastră. Speranța mea este ca voi reuși sa achit toate cele 5000 de pachetele și ca voi reuși sa terminam căsuța celor 5 copilași premianți din comuna Trușești sat Ionașeni. Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți acest video în speranța că va dori cineva sa ne dea o mână de ajutor la împlinirea acestui vis măreț”, a postat Daniel Câșlariu pe contul său de Facebook. 

 

 IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22.