Administrație Știri locale

Sală de sport cu 102 locuri pentru comuna care are cel mai mare centru medical din mediul rural

Comuna cu cei mai puțini asistați social, cu cel mai mare centru medical din mediu rural, cu serviciu de evidență a populației va avea și o sală de sport multifuncțională. 

Este vorba despre comuna Dângeni, unde primarul Cătălin Rotundu a reușit să promoveze un proiect finanțat prin Companiei Naționale de Investiții. 

În momentul de față în Dângeni au loc lucrări de modernizare la școli și grădinițe, se lucrează la înființarea rețelelor de apă și canalizare. 

 



 

 

Cele mai așteptate lucrări din comuna Dângeni, cele la asfaltarea celor două drumuri județene care străbat comuna, nu depind de Primăria Dângeni și primarul Cătălin Rotundu, fiind un proiect al Consiliului Județean Botoșani care în ultimii patru ani nu a depășit faza licitației, județul riscând să piardă fonduri europene de zeci de milioane de euro din cauza acestui proiect ratat. 

”Proiectul de construire a sălii de sport cu 102 locuri în satul Dângeni a primit aviz pozitiv”, a declarat primarul Cătălin Rotundu, după o vizită făcută la Guvernul României, unde s-a întâlnit și cu premierul Ludovic Orban. 

Cătălin Rotundu este și secretarul general al PNL Botoșani.