Administrație Știri locale

Înființarea sistemului de alimentare cu gaz, proiect anunțat de un primar liberal alături de prefectul județului 

Cel mai important proiect pentru comuna Ibănești, respectiv înființarea sistemului de alimentare cu gaz metan, a fost aprobat în ședința Consiliului Local din 28 ianuarie, ședință la care primarul Romică Magopeț l-a avut alături pe prefectul Alexandru Colbu. 

În ședința CL Ibănești  au fost pe ordinea de zi mai multe proiecte, dar cel mai important a fost cel privind rețeaua de distribuție a gazului metan. 

 



 

 

”Cel mai însemnat însă, a fost: ÎNFIINŢAREA SISTEMULUI DE ALIMENTARE CU GAZE NATURALE în Comuna Ibăneşti, Judeţul Botoşani. Acest lucru reprezintă o necesitate, grad sporit de confort, reducerea substanţială a cheltuielilor, reducerea poluării mediului, extinderea iniţiativei private, precum şi crearea de noi locuri de muncă”, a postat pe contul său de Facebook primarul Romică Magopeț

Investițiile din Ibănești în asfaltarea drumurilor și, mai ales, în rețeaua de grădinițe și școli au fost principalele priorități din ultimii ani, însă dezvoltarea economică viitoare a comunității are la bază înființarea rețelei de distribuție a gazului metan.