Politică Știri locale

Florin Țurcanu: ”Țurcanu nu este acuzat de niciun leuț furat din banul public. Este o chestiune pur privată”

Liderul ALDE Botoșani, Florin Țurcanu, fost președinte al Consiliului Județean și al PNL, a declarat că avocații săi au făcut deja recurs la condamnarea primită la Tribunalul Botoșani de patru ani și trei luni cu executare într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA. 

 

Florin Țurcanu susține că nu va abandona lupta politică la care s-a angajat pentru creșterea ALDE în județ și pentru a învinge PSD la Botoșani. 

 

Totodată, Țurcanu susține că este nevinovat și că magistrații nu l-au acuzat că ar fi furat bani din fonduri publice, deși a fost condamnat pentru trafic de influență și spălare de bani. 

 

 



 

 

”Florin Țurcanu nu este acuzat și nici în condamnarea pe care d-voastră ați citit-o, de niciun leuț furat din banul public. Este o chestiune pur privată, într-o chestiune privată și o persoană publică. Bugetul statului nu a pierdut niciun cent. Pentru ca să clarificăm pentru toți locuitorii județului Botoșani: Țurcanu nu a furat bani publici și nu a fost în instanță pentru că a furat bani publici”, a declarat Florin Țurcanu, liderul ALDE Botoșani.