Administrație Politică Știri locale

VIDEO Ce trebuie schimbat în Botoșani? Răspuns: ”Actuala conducere de la Primărie!”

O femeie de afaceri din municipiul Botoșani este unul dintre posibilii candidați la funcția de primar al municipiului reședință de județ. 

Aceasta a investit în cel mai ocolit domeniu de către banii publici și privați, învățământul, și are cel mai important business din acest sector. 

Întrebată ce trebuie schimbat urgent în Botoșani pentru a se întâmpla mai multe lucruri bune, posibilul candidat a avut un răspuns special. 

 



 

 

 

Mihaela Stoiciuc Vasilică este unul dintre posibilii candidați ai Pro România la funcția de primar al municipiului Botoșani. 

Aceasta a înființat de la zero un business care are creșă, grădiniță, after-school, locuri de joacă. 

Intenția de a candida la funcția de primar este cauzată de inerția în care a intrat Botoșani în ultimii opt ani. 

Întrebată ce ar schimba urgent la Botoșani dacă ar ajunge primar, Mihaela Stoiciuc Vasilică a răspuns: ”Actuala conducere de la Primărie!”

 

Botoșani este locul în care ea și noi ceilalți care am rămas aici am ales să avem familiile, job-urile și chiar business-urile. 

Normalitatea este să scoatem în evidență ce avem bun, să punem în valoare tot ce se poate pune, să facem un oraș mai bun pentru copiii noștri. 

 

 



 

 

 

 

Asta vrea și Mihaela Stoiciuc Vasilică. 

”Dacă ar fi să schimbăm ceva, nu știu dacă ar fi un singur lucru. În Botoșani sunt multe probleme, de la infrastructură, la educație, sănătate, absolut pe toate domeniile trebuie începută o schimbare. Vreau oameni care își doresc să schimbe ceva în acest oraș. Împreună putem să aducem Botoșaniul la nivel european pentru că este un oraș în care noi am ales să rămânem, să ne facem familii, să ne facem business-ul. Este un oraș care are potențial, trebuie încurajat foarte mult micul întreprinzător, cel care pune pâinea pe masă la două, trei, cinci, zece familii. El este baza economiei. El trebuie încurajat să își mențină business-ul. Este foarte greu în acest moment pentru micii întreprinzători să supraviețuiască. Trebuie încurajată producerea de locuri de muncă astfel încât să nu ne mai plece tineretul. Este un exod fantastic de tineri din Botoșani. Tinerii trebuie să aibă condiții în Botoșani. De la locul de muncă până la locuință, facilități fiscale care să-l facă să rămână în Botoșani, chiar dacă din acea afacere mănâncă doar familia lui”, a declarat Mihaela Stoiciuc Vasilică