Primarul Flutur felicită FC Botoșani pentru primul play-off: ”Îi asigur de implicarea mea totală pentru ca Stadionul să poată fi modernizat”

0

Primarul Cătălin Flutur a felicitat întreaga echipă de la FC Botoșani pentru calificarea, în premieră, în play-off-ul Ligii 1, ceea ce înseamnă încă cinci meciuri cu cele mai bune echipe din acest sezon, bani mai mulți la club, promovare mai bună pentru Botoșani. 

 

Edilul-șef a postat pe pagina sa de Facebook cuvinte frumoase la adresa celor care au făcut posibil acest succes istoric pentru forbalul botoșănean, pentru Botoșani. 

Primarul a ținut să asigure de întreaga sa implicare pentru modernizarea Stadionului Municipal prin Compania Națională de Investiții.  

 

loading…

 


 

 

Totodată, Cătălin Flutur a acuzat nesimțirea unor politicieni care au vrut să mai câștige capital de imagine prin acuzații aduse în spațiu public pentru că în ultima etapă înainte de play-off pe Municipal va avea loc un meci internațional de rugby stabilit încă din septembrie 2019. 

Modernizarea Stadionului Municipal Botoșani este un proiect trimis către Compania Națională de Investiții care este direct finanțată de Guvernul României.

După ce vor fi construite stadioanele pentru Campionatul European găzduit și de București, sunt șanse foarte mari ca Stadionul din Botoșani să primească finanțare guvernamentală pentru modernizare și extindere.

 

 

  

 

 

Primarul CĂTĂLIN MUGUREL FLUTUR:

”Felicitări Fotbal Club Botoșani! ⚽️

 

Bucurie enormă pentru toți microbiștii botoșăneni, după calificarea în play-off a echipei de fotbal!

Suntem cu toții fericiți, încântați de performanța extraordinară obținută de băieții lui Marius Croitoru, de la care, sunt convins, vom avea parte de noi motive de satisfacție și în play-off.

Felicitări FC Botoșani, felicitări tuturor celor implicați în tot ceea ce înseamnă această echipă minunată!

I-am sunat personal, imediat după victoria de la Sf. Gheorghe, pe toți cei care au fost parte a acestei realizări impresionante, pentru a-i felicita din toată inima, în numele tuturor botoșănenilor, și pentru a le ura succes în play-off.

 

✔️I-am asigurat telefonic și îi asigur și pe toți iubitorii de fotbal din Botoșani de implicarea mea totală pentru ca Stadionul Municipal să poată fi modernizat cu fonduri ale Companiei Naționale de Investiții. Cu sprijinul viitorului guvern liberal vom putea realiza în cel mai scurt timp și această investiție pe care botoșănenii și această echipă minunată o merită din plin!

 

‼️În același timp trebuie să spun că regret sincer discuțiile lansate în spațiul public, într-un mod complet lipsit de rațiune, din interese strict electorale, de unii oficiali din primărie, pe tema găzduirii de către Stadionul Municipal din Botoșani a meciurilor naționalei României de rugby. Este , din punctul meu de vedere, să construiești o falsă temă electorală pe speranța mizerabilă că băieții minunați antrenați de Marius Croitoru vor rata play-off-ul și vei putea da vina pe cei care au decis, încă din luna septembrie 2019, să accepte propunerea onorantă a Federației Române de Rugby de a juca două meciuri importante ale echipei naționale la Botoșani!

 

Sunt convins că botoșănenii iubitori de sport vor fi încântați să ia parte, sâmbătă, la spectacolul sportiv oferit de naționala de rugby a României, pe care o vor susține pentru o victorie frumoasă și importantă împotriva Spaniei!

Sunt evenimente care sporesc imaginea orașului nostru la nivel național și de care este firesc să fim mândri.

Încă o dată, felicitări FC Botoșani! , băieți! Vă iubim și vă suntem alături!”

 

Sursa Foto: Facebook – Fotbal Club Botosani

  

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *