Administrație Politică Știri locale

Panică în PSD și PNL: Lucian Borfotină nu se retrage din cursa pentru Primăria Botoșani

Lucian Borfotină
Lucian Borfotină

Candidatul ALDE la Primăria Botoșani, Lucian Borfotină, își dezamăgește contracandidații și dezminte toate zvonurile apărute în ultimele zile fără nicio bază reală. 

Borfotină, actual primar al comunei Cristești, a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook continuarea activităților din postura de candidat la Primăria Botoșani. 

Acesta susține că dezvoltarea municipiului Botoșani este o prioritate pentru el și echipa sa și de aceea se discută o viitoare alianță cu partidele de dreapta pentru a pune capăt blocajului din ultimii 8 ani la nivelul administrativ al urbei, când războiul dintre PSD și PNL a avut drept victimă viitorul botoșănenilor. 

 



 

 

 

”În urma aparițiilor unor știri în mediul online, cu privire la faptul că nu aș mai candida la alegerile locale din municipiul Botoșani și că aș fi schimbat partidul, vă anunț că Lucian Borfotină încă este coordonator municipal al ALDE Botoșani și nu am semnat nici o adeziune la PNL. Pot spune că s-a discutat despre o posibilă alianță cu partide de dreapta pentru dezvoltarea orașului și județului Botoșani. Am anunțat încă de la început că ne dorim o alianță cu partidele de dreapta. Mai multe detalii va voi oferi joi la conferința de presă de la sediul ALDE Botoșani”, a declarat Lucian Borfotină.

 

loading…