Administrație Știri locale

Lansarea neoficială a candidaturii: Flutur, ACHITAT în dosarul Uvertura Mall

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

O achitare cât lansare de candidatură! Lovitură de imagine pentru primarul Cătălin Flutur cu câteva luni înainte de startul campaniei electorale pentru viitoarele alegeri locale.

 

 

Edilul-șef a fost ACHITAT DEFINITIV în dosarul Uvertura Mall, în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA alături de Adriana Zăiceanu, Ioan Apostu, Constantin Puiu și Mihaela Gontineac. 

Flutur a fost acuzat de abuz în serviciu pentru că dezvoltatorul Uvertura Mall a primit o reducere de la plata unor sume către bugetul local în urma unei decizii luate prin votul consilierilor locali.

 

 

 

 



 

 

Reducerea a fost aplicată doar pe perioada în care șantierul actualului mall a fost blocat din cauza unor probleme financiare, iar sprijinul a avut menirea de a avea în Botoșani primul mall care a generat sute de locuri de muncă și reprezintă un obiectiv de vizitat în municipiu. 

 

După această lovitură de imagine venită înaintea alegerilor locale, Flutur are liber la a coagula partidele de dreapta în jurul său într-o viitoare majoritate în Consiliul Local.