VIDEO Când UE merge spre electric, Botoșani aduce autobuze diesel. ”5-7 ani tot nu vom vedea tramvaie noi”

0

Femeia de afaceri Mihaela Stoiciuc, care are cele mai mari șanse să candideze la funcția de primar al municipiului Botoșani susținută de Pro România, a criticat în termeni duri achiziția autobuzelor diesel de către Primărie pentru înlocuirea tramvaielor pe timpul lucrărilor la schimbarea căii de rulare. 

Într-o conferință de presă la sediul Pro România, Mihaela Stoiciuc a catalogat totul ca fiind o afacere din care botoșănenii vor avea de pierdut. 

Poluarea și prețul plătit pentru autobuze sunt cele două elemente din care aceasta a tras concluzia că totul este o afacere a unor persoane aflate acum la conducerea Primăriei. 

  

 

 

”Când toată Uniunea Europeană merge spre ”green”, noi luăm diesel. În ce măsură această achiziție s-a făcut în interesul cetățenilor? Nimeni nu face leasing operațional pe 5-7 zile… este recomandat pe 2 maxim 4 ani pentru că altfel nu mai este eficient financiar… Încasări de 240.000 lei lunar la Eltrans, cheltuielile cu leasing-ul 162.000 lei, nu mi se pare o cheltuială eficientă. Bugetul primit este dublu față de anul trecut. De ce? Sunt atâtea priorități. Se puteau direcționa acești bani pe repararea străzilor. Mă face să cred că 5-7 ani tot nu vom vedea tramvaie pe străzile Botoșaniului”, a declarat Mihaela Stoiciuc Vasilică


 

 

 

loading…

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *