Știri locale

O doctoriță a donat paturi medicale cu telecomandă, iar un grup de oameni de afaceri, medici, profesori asigură distribuirea lor

Venirea primăverii îi găsește pe membrii clubului Rotary din Botoșani aproape de familiile celor aflați în suferință, încercând să aducă o rază de soare în viața lor, printr-o nouă acțiune umanitară.

 

E vorba de un transport de paturi de spital, ce va sosi din Germania, ca urmare a generozității unui medic stabilit acolo (dr. Iulia Baltag), la care s-au pliat rotarienii din Botoșani, care asigură transportul, depozitarea și distribuirea mobilierului sanitar.

 

Dorim să ne asigurăm că donația ajunge acolo unde trebuie, la persoanele care au nevoie, într-adevăr. Anterior, am distribuit astfel de paturi (a căror poziție poate fi reglată ușor, cu telecomanda) unui cămin de bătrâni din Dorohoi și unei secții spitalicești din Botoșani.

 

De aceea, îi invităm pe cei interesați sau pe cei ce cunosc pacienți sau bătrâni imobilizați (pe cât posibil, cu acte medicale doveditoare) să ne dea de știre, de preferință în privat! #RotaryClubBotosani #UnNouProiectMarcaRotaryClubBotosani #AServiMaiPresusDeSine #Botosani #Martie2020 #UnNouProiect

SURSA: ROTARY CLUB BOTOȘANI