Administrație Știri locale

FOTO Un primar a investit în viitor banii primiți donație la Primărie de la un fermier străin 

Un primar din județul Botoșani arată că parteneriatul dintre administrația locală și privat poate fi de succes pentru viitorul comunității. 

Deși putea să urmeze modelul altor primari care au folosit donațiile primite de la mediul privat pentru a organiza doar festivaluri care să alimenteze orgoliul lor politic și atât, un primar liberal este la al treilea an în care folosește donațiile pentru a spori șansele viitorului comunității locale. 

Florin Buțura, primarul orașului Ștefănești, a investit donația primită de la un fermier străin în dotarea grădinițelor din localitate. 

 

 



 

 

”O altă grădiniță a fost dotată cu sprijinul celui mai generos sponsor al nostru, dl Bogdan Fredrik, de la care am primit pentru al treilea an consecutiv o sponsorizare în valoare de 10.000 lei. Sprijinul material se convertește în bucuria copiilor și nu în ultimul rând, în recunoștința noastră, de aceea, în numele cetățenilor orașului nostru, îi mulțumesc din toată inima”, a postat primarul orașului Ștefănești.

De trei ani, fermierul Bogdan Fredrik donează bani Primăriei Ștefănești și administrația locală investește în grădinițele din oraș și satele din administrare.

Dacă și fermierii români care exloatează cel puțin 600-700 hectare de teren ar dona localităților acești bani și aceștia ar fi investiți în grădinițe și școli, județul Botoșani ar avea un alt viitor.