Concurs: 100 de lei pentru cele mai frumoase 30 declarații de dragoste pentru mama

0
Deputatul Răzvan Rotaru în colaborare cu cafeneaua La Barista organizează un concurs pentru 8 Martie.

Parlamentarul botoșănean oferă 30 de premii a câte 100 de lei fiecare pentru cele mai frumoase declarații de dragoste făcute mamelor.
„Salut, prieteni! 
Nou concurs pentru voi! 
De 8 Martie, în colaborare cu #La_Barista (Cafenea, str.Unirii nr.1), ne-am propus să oferim 30 de premii a câte 100 lei, fiecare, pentru a premia cele mai frumoase declarații de dragoste pentru mama.
Așadar, fie că alegi să îți exprimi sentimentele față de mama printr-un text mai lung sau mai scurt, printr-un desen ori sub o altă formă, noi te așteptăm la cafeneaua „La Barista” cu declarația ta de apreciere, până pe data de 8 Martie, inclusiv.
Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, extragerea urmând a avea loc la finalul Zilei Internaționale a Femeii.
În plus, de 8 Martie, „La Barista”, toate doamnele și domnișoarele vor fi în centrul atenției și vor fi  răsfățate cu o cafea delicioasă.”
Această zi minunată se apropie cu repeziciune,  așa că nu ezitați să vă înscrieri! #Succes!”, a postat deputatul Răzvan Rotaru pe contul său de Facebook.loading…Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *