Comunicat de presă: Echipa ALDE Botoșani vine în ajutorul botoșănenilor aflați în dificultate

0

Având în vedere pandemia creată de Covid-19, echipa ALDE Botoșani s-a gândit să fie aproape de semenii noștri, în semn de solidaritate și sprijin mai ales pentru acei botoșăneni care nu au pe cineva alături, pentru a-i ajuta cu achiziționarea celor necesare traiului zilnic.

Întrucât în echipa noastră sunt si tineri care vor să fie voluntari pentru botoșănenii aflați în dificultate, care sunt izolați la domiciliu, sunt bătrâni sau sunt bolnavi de alte afecțiuni și nu vor să se expună pentru a-și face cumpărăturile la magazine și la farmacii sau pentru a-și achita facturile, ne-am gândit să dăm și noi o mână de ajutor.

  

 

De asemenea, în echipa ALDE avem și medici, unul dintre aceștia este un medic specialist, fiind vorba de domnul Atudoroae Alin, care poate să-și ofere spijinul pentru cei care au o nelamurire sau au nevoie de o îndrumare în contextul actual creat de noul coronavirus.

Filiala ALDE Botoșani își oferă astfel, disponibilitatea prin echipa sa, care este formată din oameni corecți și serioși, botoșanenii putând să aibă încredere în noi dacă au nevoie de sprijin, facem necondiționat acest lucru, noi vom livra cumpărăturile la ușa celor ce ne solicită ajutorul, în condiții de maximă siguranță și igienă.

Putem fi contactați la următorul număr de telefon: 0740.342.321 .

Prin această acțiune, nu dorim decât să-i ajutăm pe cei aflați în dificultate, acum când este instituită în țara noastră starea de urgență si orice fel de ajutor este binevenit.

 

Biroul de presă,

ALDE Botoșani

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *