Coronavirus: Spitalul Municipal de Recuperare va deveni rezervă a Spitalului Județean Mavromati dacă situația se complică

1

În cazul în care vom avea o explozie a cazurilor de îmbolnăviri cu Coronavirus în județ, se va produce o schimbare a structurilor medicale și Spitalul Județean Mavromati va prelua ca anexă una dintre unitățile medicale aflate în subordinea Primăriei Botoșani. 

Astfel, potrivit primarului Cătălin Flutur, Spitalul Municipal de Recuperare ”Sf Gheorghe” este unitatea medicală care va deveni spital de carantină pentru Spitalul Județean. 

Anunțul a fost făcut în emisiunea Dialog Deschis, la Tele M. 

  

 

 

”S-a stabilit ca în cazul în care se va agrava situația… chiar dacă până acum nu sunt cazuri numeroase la Botoșani, dar nu știm ce se va întâmpla. Dar este posibil ca în cazul în care se agravează situația Spitalul de Recuperare va deveni rezervă a Spitalului Județean Mavromati”, a declarat primarul Cătălin Flutur

 

 

 

loading…


Un comentariu

  1. Cristina

    Se descurcă doamna manager a Spitalului Județean Mavromati, care este de competentă ….. ”înfiorător de competentă”…. A ”aruncat la gunoi” peste 70 de angajați ai spitalului, defăcându-le ”relațiile contractuale ” cu unitatea medicală , doar în ultimile două luni. Este cazul să învețe că dincolo de legile lumești există în primul rând ”justiția ”divină. Doamne ocrotește-i pe români!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *