Știri locale

FOTO 1000 de combinezoane de înaltă protecție, 3000 de măști de protecție și 9 tuneluri de dezinfecție de la oamenii de afaceri și Asociația ”Salvează o inimă”

Spitalul Județean Botoșani a primit o nouă donație din partea Asociației ”Salvează o inimă” prin donațiile oamenilor de afaceri. 

După ce au adus aparatul de testat Covid-19 și 2000 de teste plus multe echipamente de protecție, Asociația ”Salvează o inimă” și oamenii de afaceri au mers din nou cu echipamente pentru cadrele medicale. 

În prima parte a săptămânii, Vlad Plăcintă, directorul Asociației ”Salvează o inimă”, cu sprijinul direct al oamenilor de afaceri Sorin Cornilă și Claudiu Colescu, a donat 9 tuneluri de dezinfecție Spitalului Județean și secțiilor exterioare ale acestuia. 

 

 



 

 

Miercuri seară, o nouă donație a ajuns la Județean. 

”În aceasta seara s-au adus in Municipiul Botosani 1000 combinezoane de grad inalt de protectie pentru medici si 3000 masti de protectie prin intermediul Asociatiei Salveaza o inima. Medicii din prima linie trebuie sa stie ca nu sunt singuri…semneaza o mica parte din mediul de afaceri din Botosani…dar care au o inima mare”, a postat Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook. 

La donația de miercuri, Vlad Plăcintă a fost ajutat de membrii familiei sale și de omul de afaceri Marius Honceriu.