O primărie a primit donații, inclusiv de la proprii salariați, și a împărțit 870 de pachete pensionarilor cu pensii mici și persoanelor vulnerabile

0

Urmare a inițiativei Primăriei Municipiului Dorohoi, s-a deschis un cont în lei pentru susținerea pe perioada de urgență a persoanele vârstnice și  a celor aflate în situații de risc, drept pentru care,  începând cu data de 16.03.2020 s-a demarat acțiunea de distribuire a unui număr de 870 pachete care au fost achiziționate din sume alocate de la sponsori.

 

 

Sponsorizăril au venit din partea  SC RAM SRL, SC NORDIC ROMAR SRL, SC AGA TRANS SRL, SC GAFCO CONSTRUCT SRL, SC TERMOPRODUCT GAM SRL, SC ELIENA EPCON SRL, URTEA VASILE BOGDAN, POPA ANA, SC SPICUL 2 SRL, SC SUPER SPENDID SRL, TRANS MATEI, AGRAMIS CARN COMPANY SRL, ASOCIAȚIA CLARA, SC RAMAX RARES MAXIM SRL, SC EDEN 2000 SRL, SC SABCO-S SRL, SC MIRA COM SRL, SC CONREC SRL și  SALARIAȚII PRIMĂRIEI DOROHOI.

  

”Mulțumim tuturor operatorilor care au dat dovadă de solidaritate și au  fost cu inima alături de semenii lor, și astfel au fost ajutate un număr de 870 persoane din care 750 pensionari în vârstă de peste 65 ani cu pensii mai mici de 1000 lei și un număr de 120 persoane aflate în situații de risc. Chiar dacă situația în care ne aflăm este una dificilă, efortul fiecăruia dintre noi contează. TINEȚI LEGĂTURA CU CEI DRAGI, dar în același timp respectați limitele de distanțare socială și regulile impuse pe toată  perioada pentru care este instituită starea de urgență”, a transmis primarul Dorin Alexandrescu, edilul-șef al municipiului Dorohoi. 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *