Știri locale

O fabrică de pâine din Botoșani donează pâine și ștrudele pentru copiii și bătrânii din Rădăuți, Dornești, Bilca, Frătăuți

Solidaritate cu vecinii aflați în necaz. 

Compania Casa Pânii, cel mai mare producător de panificație-patiserie-cofetărie din județul Botoșani, donează de câteva săptămâni pâine și ștrudele pentru copiii și bătrânii din mai multe localități din județul Suceava. 

Mihalache Alexandru, unul dintre voluntarii care ajută Centrul Social Maria Ward din Rădăuți, i-a mulțumit omului de afaceri Florian Moruzi, managerul general Casa Pâinii, pentru donațiile făcute. 

 

 



 

”Dacă Ștefan Mandachi la Suceava a zis că va face mancare la medici „pană crapă cuptoarele ” , uite că și Florian Moruzi Casa Painii Botoșani va face paine și strudele „pană crapă cuptoarele” și vă asigur că nu crapă , pentru copiii aflați in nevoie și batranii din zona Radăuți , Dornești , Bilca , Frătăuți etc….. Te adorăm dragă prietene pentru ceea ce faci alături de părinții tai Aurica Moruzi, Marcel Moruzi”, a postat Alexandru Mihalache pe contul său de Facebook. 

 

Importanța donației Casa Pâinii și implicării lui Alexandru Mihalache reiese din mesajul de mulțumire postat de Felicitas Butacu, reprezentanta Centrului Social Maria Ward. 

Felicitas Butacu: ”Multumim frumos, oameni minunati cu inima de aur! Chiar in acesta dimineata eram preocupata, oare de unde o sa mai facem rost de paine, stiind ca pana sambata trecuta era ultima zi de donatie. Dumnezeu misca inimile oamenilor si cunoaste gandurile si preocuparile noastre! Mergem inainte luandu-L pe Dumnezeu de mana si mergand cu El spre toti copiii si batranii care au nevoie de noi azi!”

 

În Centrul Social Maria Wards sunt oferite servicii câtorva zeci de copii din familii defavorizate. 

 

Totodată, Casa Pâinii a contribuit la multe campanii de ajutorare și în județul Botoșani în această perioadă. 

SURSA FOTO: Contul de Facebook Alexandru Mihalache