Administrație Știri locale

Au început lucrările de asfaltare pe drumurile județene Cristinești-Ibănești și Hilișeu-Pomârla 

Două tronsoane de drum județean din nordul județului vor avea covoare asfaltice noi. 

 

Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, a anunțat că de astăzi au început lucrările de turnare a asfaltului pe cele două sectoare de drum județean. 

 

Este vorba despre două drumuri care conectează patru comune. De asemenea, se efectuează lucrări de întreținere la drumul județean Orășeni Deal-Vorona-Tudora. 

 

 



 

”Astăzi au început lucrările de asfaltare pe tronsonul de drum județean DJ 291 D ce face legătura dintre comuna Cristinești și comuna Ibănești. Aceste lucrări de modernizare se vor executa pe o lungime de 5 km.

De asemenea fac precizarea că tot de astăzi utilajele au intrat și pe tronsonul de drum județean DJ 291 C Hilișeu – Pomârla unde se execută lucrări pregătitoare turnării covorului asfaltic. Începând de luni se va trece efectiv la turnarea covorului asfaltic într-un strat.

Mă bucur foarte mult de faptul că după finalizarea acestor lucrări, cetățenii din cele două comune se vor bucura de condiții de trafic moderne după foarte mulți ani de așteptare”, a postat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.