Știri locale

VIDEO La 23 de ani își crește doi frați și bunica paralizată

Credeați că aveți probleme în viață? Tatăl său s-a sinucis, bunicul său a murit, mama sa a murit răpusă de cancer, are de crescut doi frați și o bunică paralizată și are doar 23 de ani. 

Daniel Câșlariu și Asociația Grup Civic Botoșani a preluat acest caz și au construit o casă în doar 26 de zile, dar mai au nevoie de donații pentru a finaliza totul.

 

El este IOAN SÎRBU din comuna Ibanesti, satul Dumbrăvița județul Botoșani care la vârsta de 25 de ani, își creste cei doi frați mai mici. Povestea lor este una desprinsa parca din filmele de dramă deoarece necazurile l-au lovit de pe vremea când era mic copil. MAMA s-a îmbolnăvit de CANCER și prin urmare a mai avut alte 7 diagnostice.

Bunicii sunt bătrâni și foarte bolnavi. Bunica este țintuită la pat cu paralizie, iar bunicul este orb. Nu pot să ajute copiii, fiindcă ei înșiși au nevoie de ajutor.

Cu atâtea necazuri pe cap, tatăl copiilor a decis sa își pună capăt zilele nemaiputând suporta această soarta. Cum un necaz nu vine niciodată singur, la exact o luna de zile de când tatăl a decedat, bunicul care a trăit o viata în întuneric a decedat și el.

 



 

 

IOAN la doar 20 de ani s-a trezit fiind capul familiei și a trebuit sa aibă de grija de mama bolnava de CANCER, bunica paralizata la pat și cei doi frățiori mai mici. Neavând un serviciu a fost nevoit sa lucreze prin sat cu ziua pentru a asigura traiul de zi cu zi.

După 3 ani de la decesul tatălui și al bunicului, mama a pierdut lupta cu boala și a decedat😥. La 23 de ani IOAN a mai primit o lovitura groaznica de la viata dar nu s-a lăsat asa ușor învins și a continuat sa aibă grija de cei doi frățiori și bunica paralizata la pat. Situația este una foarte delicata deoarece ei locuiesc într-o casa foarte veche, compusă din doar 2 camere și sunt nevoiți sa doarmă 3 într-un singur pat deoarece bunica trebuie sa doarmă singurica pentru ca este paralizata.

Nu își doresc nimic mai mult decat sa trăiască bunica deoarece aceasta căsuța este a surorii bunicii și dacă Doamne ferește moare, copiii rămân în strada. Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa le dea o mana de ajutor. Cu ajutorul unor oamenii binevoitori Asociatia GRUP CIVIC Botosani a reușit în doar 26 de zile sa le ridice aceasta căsuța dar din păcate ne mai trebuiesc materiale pentru a finaliza acest vis măreț.Pentru cei care vor sa ne ajute pot dona cât de putin aici:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401 sau

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401 codul Swift BTRLRO22 cu specificația IOAN.

https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic

Va mulțumim.

DANIEL CÂȘLARIU, Asociația Grup Civic Botoșani

 

 

 



 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/DanielCaslariu1989/videos/3597553253593920/