Administrație Politică Știri locale

ALDE cere primarilor și Consiliului Județean să vidanjeze subsolurile blocurilor pentru un trai sănătos

Comunicat de presă, Filiala ALDE Botoșani

 

Trezirea la realitate, dragi aleși locali! E timpul pentru a mai face mai mult pentru cetățenii cărora le-ați cerut votul!

Criza pandemică ce a fost provocată de Covid-19, nu a înlăturat celelalte probleme ale cetățenilor, ci din contră, ele există dar nimeni nu pare să mai rezolve ceva în județul Botoșani, în afară de combaterea Coronavirusului.

O problemă actuală, dar cu vechime în rândul botoșanenilor care locuiesc la blocuri, este situația subsolurilor inundate, care reprezintă un adevarat focar de infecție pentru locatarii respectivelor imobile.

 

 



 

 

De aceea, membrii Biroul Politic Teritorial ALDE Botoșani, în numele cetățenilor județului Botoșani, solicită public conducerii Consiliului Județean Botoșani, consilierilor județeni, dar și tuturor primarilor unităților administrativ -teritoriale unde sunt blocuri, să ia măsurile necesare pentru igienizarea tuturor subsolurilor imobililor, întrucât locatarii nu mai pot trăi cu aceste subsoluri inundate de fecale, care degajă un miros insuportabil și foarte nociv pentru sănătatea lor.

Această problemă ne-a fost semnalată de foarte mulți locatari, atât din municipiul Botoșani, dar și din orașul Flămânzi, care din punctul nostru de vedere este de neacceptat, la acest moment când vorbim de protecție, de stoparea virușilor și a microbilor, pentru că în majoritatea subsolurilor de bloc din județul Botoșani sunt adevarate focare de infecție.

Pe această cale, invităm toți aleșii locali, care foarte liniștiți și relaxați încasează lunar indemnizații considerabile din contribuțiile botoșănenilor, care locuiesc și trăiesc în aceste blocuri unde la subsoluri sunt focare de infecție, să facă o vizită în teren pentru a vedea realitatea cu care se confruntă cetățenii.

 




Din păcate, se pare că cei ce și-au primit votul și reprezintă fiecare unitate admnistrativ-teritorială au uitat cum e să trăiești în condominiu și să trebuiască să locuiești într-un bloc cu subsolul inundat care degaja un miros îngrozitor, mai ales cei care trăiesc acum la vilele făcute din salariul pe care l-au economisit la sânge .

Dragi aleși locali, folosiți banii publici cu responsabilitate și luați toate măsurile legale pentru a veni și în sprijinul cetățenilor pentru că legislația vă permite. Faceți tot ceee ce trebuie făcut din partea autorităților locale, vidanjați toate subsolurile, reparați toate instalațiile defecte și asigurați un trai decent și sănătos tuturor locuitorilor din județul Botoșani, care din puținii lor bani plătesc taxele și impozitele la timp și vă asigură dumneavoastră indemnizațiile lunare.

Biroul Politic Teritorial ALDE Botoșani