Cătălin Flutur: Start de campanie mizerabil, în cel mai pur stil stalinist, al PSD-ului!

0 

Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani

COMUNICAT DE PRESĂ

  • Start de campanie mizerabil, în cel mai pur stil stalinist, al PSD-ului!
    * minciuni grosolane, lansate la scară industrială în spațiul public
    * apel la normalitate: disperarea că vă pierdeți sinecurile nu este o justificare pentru minciună!

Rețeta stalinistă
Care este rețeta pentru ca o înșiruire de aberații logice și de minciuni gogonate, ticluite cu multă ură și venin, să fie pur și simplu aruncate iresponsabil în spațiul public, pentru ca niște eșuați ai politicii botoșănene să mai spere că vor obține câteva procente iluzorii la alegeri? Una foarte simplă, moștenită pe filieră comunistă de la Stalin încoace:
– disperarea unuia sau a mai multor indivizi, îngroziți că peste doar două luni vor fi șomeri, după ce ani și ani la rând au încasat de pomană salarii uriașe din banii cetățenilor!
– lansarea deplin conștientă de minciuni, fără pic de scrupule. Conștiința și respectul față de adevăr sau față de cetățeni nu există în acest gen de manipulare comunistă!
– manipularea unor crâmpeie de adevăr în așa fel, încât să se ajungă la pseudo-concluzii acuzatoare la adresa oricui, chiar dacă asta se întâmplă cu fracturarea grosolană a oricărei logici.
– în fine, diseminarea mizeriilor astfel concepute către o masă cât mai mare de oameni, prin toate mijloacele posibile, cu cheltuirea pentru acest scop a unor sume uriașe de bani.
Așa se face că ne trezim, din ce în ce mai frecvent, cu comunicate de presă plătite de PSD mustind de minciună, populism și propagandă, al căror singur scop este acela de a-i mai păcăli o dată de botoșăneni (pe rețeta clasică, aplicată ultima dată de Liviu Dragnea în 2016).

  

Invențiile din comunicatul PSD
În ultima mizerie propagandistică de acest gen, se pleacă de la raportul național al Curții de Conturi privind gestionarea de către autoritățile din întreaga țară a banilor publici pe timpul stării de urgență și se ajunge la niște invenții fantasmagorice, complet rupte de realitate, de care vinovat ar fi cel care vor pesediștii să fie, adică primarul Cătălin Flutur. Conform raportului cu pricina, conținând aproape 100 de pagini, singura referire critică la adresa Botoșaniului are în vedere o nelămurire privind modul în care DSP (Direcția de Sănătate Publică) Botoșani a făcut decontarea ”din transferuri de la Ministerul Sănătății a unor cheltuieli cu carantinarea persoanelor care nu au respectat condițiile izolării”. Așadar, nicio legătură la nivel de decizie cu Primăria Botoșani și cu atât mai puțin cu vreo persoană din primăria municipală, inclusiv primarul! Nicio legătură cu bugetul local! Asta nu îi împiedică pe disperații mincinoși ai PSD-ului să vorbească despre faptul că: ”în același timp, Curtea de Conturi a identificat și la Primăria Botoșani abateri de la legalitate în valoare de aproximativ 10 milioane de lei”. Afirmație falsă! Sumă scoasă din burtă! Minciună 100% inventată! În documentul citat este vorba de 46.095 lei, bani ai Ministerului Sănătății, transferați în conturile destinatarilor legali, conform borderourilor transmise de DSP Botoșani. Oricum s-ar raporta cineva la această sumă, ea reprezintă mai puțin de 10.000 de euro, adică sub nicio formă 10 milioane de lei, cifra fabricată de propagandiștii PSD-ului.
Așadar, o minciună grosolană, inventată 100%, cu speranța că, rostogolită în spațiul public, îi va păcăli încă o dată pe unii botoșăneni de bună credință, care își vor spune că ”probabil e ceva acolo, dacă scrie în presă”. Propagandă stalinistă de cea mai joasă speță!

  

Primăria Botoșani, exemplu de bună practică!
Dimpotrivă, același raport al Curții de Conturi menționează explicit municipiul Botoșani la un singur capitol, cel al exemplelor de bune practici în ceea ce privește acțiunile derulate în perioada stării de urgență: ”achiziția directă de materiale la prețuri avantajoase, uneori cu două treimi mai mici decât prețul pieței”. Deci materiale și echipamente sanitare achiziționate pentru botoșăneni la o treime din prețul pieței! Despre asta, desigur, pesediștii nu suflă nicio vorbă. Raportul este disponibil aici – http://www.curteadeconturi.ro/Publicatii/Raport_stare_urgenta_11082020.pdf

Pagina 91 – Raportul Curții de Conturi
Apel la normalitate și la decență
Apreciem manipularea tendențioasă, prin minciună și dezinformare, folosită public în mod curent de către PSD în această perioadă, ca fiind un instrument imoral, poate chiar ridicol, dar cât se poate de periculos de atingere a scopurilor politico-electorale. Sperăm ca temele de campanie electorală să fie consistente, abordate constructiv, în avantajul botoșănenilor, deși startul acestei perioade ne arată clar că intențiile mașinăriei propagandistice a PSD-ului sunt cu totul altele.
Personal, în calitate de primar, am mai trăit mizerii similare și în unele dintre campaniile anterioare, fiind nevoit să suport acuzațiile mincinoase lansate în ceea ce mă privește. Botoșănenii știu că a trebuit să fac față, împreună cu familia și apropiații mei, la o serie de plângeri penale 100% inventate, transformate în dosare care au fost instrumentate de organele în drept din această țară. Toate cele 12 dosare de acest gen, inventate și puse în operă în mod mizerabil de adversari politici lipsiți de orice urmă de moralitate, au fost clasate sau s-au încheiat cu achitarea mea, adică cu constatarea nevinovăției absolute.

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *