Administrație Politică Știri locale

Flutur: ”Nu am făcut nimic? Am făcut de 3 sau 4 ori mai mult decât a făcut PSD în mandatul lui Portariuc”

primarul Cătălin Flutur/ sursa foto: pagina de facebook Catalin Mugurel Flutur



 

primarul Cătălin Flutur/ sursa foto: pagina de facebook Catalin Mugurel Flutur

După ce a fost în toată precampania electorală pe post de sac de box și a încasat toate loviturile primite de la PSD, primarul Cătălin Flutur începe să se apere și chiar să îi atace pe cei care au încercat să-i calce imaginea în picioare în ultimele săptămâni.

Primarul Cătălin Flutur a declarat, într-o emisiune la Tele M, că acuzele aduse de rivalii politici de la PSD sunt o încercare de manipulare a botoșănenilor și de inducere a sentimentului că în ultimii patru ani nu s-a întâmplat nimic bun cu el ca primar.

Edilul-șef a ținut să reamintească atât de ce s-a întâmplat în 2012-2020, când PSD a condus tot, dar și în mandatul 2016-2020, când el a fost ca un ghimpe în costa PSD-ului în județ.

 



 

”Nu am făcut nimic? Am făcut de 3 sau 4 ori mai mult decât a făcut PSD în mandatul domnului Ovidiu Portariuc. Și atunci au avut TOTUL! Au avut Guvern, președinte al CJ, majoritatea în CJ, primar, majoritatea în CL și doi viceprimari. Acum eu am fost ca un ghimpe în coasta PSD. Și PSD nu uită și nu iartă niciodată. Nu a uitat nici 2004, nici 2008 și nici 2016 când eu am bătut PSD la Botoșani.

Dar eu am făcut în acest mandat, când am fost singur, mai multe decât a făcut tot PSD-ul la Botoșani în 2012-2016. Au făcut atunci o jumătate de stradă, și eu cu tot PSD împotriva mea am făcut deja trei străzi. Eu le-am lăsat bani pentru Teatru, ei au blocat proiectul, au pierdut banii și a trebuit să vin tot eu să reiau lucrările, să aduc din nou fonduri europene și să trec peste toate blocajele legislative și să scot din nou la licitație după ce am reușit să încep și să termin lucrările de consolidare a structurii de rezistență din interior. Au încercat să mă păcălească, să îmi spună că mă vor sprijini, că sunt pe o listă sinteză, că facem Teatrul cu bani de la Guvern, dar nu era nimic real. M-am dus eu și am readus bani de la Bruxelles pentru Teatru ca să finalizăm proiectul”, a declarat primarul Cătălin Flutur.