Administrație Știri locale

Ateliere de desen și pictură pentru copii la Librăria PIN din Coșula. Lucrările vor fi transpuse pe sticlă și vândute în scop caritabil



Singura librărie deschisă în mediul rural în ultimii ani în județul Botoșani încearcă să își facă simțită prezența în comunitatea locală și să ajute atât copiii talentați, cât și pe cei din familii cu situație financiară precară. 

Librăria PIN din Coșula, deschisă de tânărul antreprenor Remus Adrian Ursache, va organiza ateliere de desen și pictură, marți, la sediul din centrul comunei. 

Toți copiii care își vor încerca talentul artistic vor avea la final o surpriză uriașă, lucrările lor vor fi expuse pe sticlă de angajații PIN și vor fi vândute în scop caritabil. 



 

”Pentru noi, ca întreprindere comercială, a fi responsabil înseamnă, în primul rând, a da ceva înapoi comunității în care activăm. Credem în puterea educației și în capacitatea fiecăruia dintre noi de a schimba destine. Ne dorim un viitor mai bun pentru copiii și tinerii din România.

„Zâmbet pentru viitor” reprezintă normalitatea!

Mai exact, prin acest eveniment vrem să îi deschidem un lung șir de acțiuni educaționale și distractive pentru copiii din mediul rural.

În data de 8 septembrie, începând cu orele 10:00 așteptăm copiii din comuna Cosula și nu numai, la librăria PIN, unde vor avea la dispoziție ateliere de desen și pictură.

Totodată fiind începutul anului școlar, ne-am gândit că ar fi ideal să-i cooptam pe copii și să le dezvoltăm spiritul civic.

Așadar, lucrările copiilor vor fi transpuse de către angajații librăriei PIN pe sticla, ceramica și piatra,urmând a fi expuse spre vânzare, iar sumele obținute, vor fi folosite în achiziționarea de ghiozdane complet echipate pentru școală și vor fi oferite copiilor cu posibilități materiale reduse din comuna Cosula.

Deci, va așteptăm cu mic cu mare!

Marți 8 septembrie, orele 10 :00”, este anunțul făcut de antreprenorul care a făcut posibilă deschiderea unei librării în mediul rural din Botoșani după foarte mulți ani.