Știri locale

Are Coronavirus, dar pe lângă tratamentul primit de la medici se imunizează cu produse naturale de la Ferma Apicolă Marineac



 


Senatorul Lucian Trufin este primul parlamentar botoșănean pozitiv la Covid-19.

Acesta s-a prezentat singur la testarea pentru Coronavirus din cauza simptomelor pe care le avea și a fost depistat pozitiv, după care a intrat în autoizolare.

Trufin a primit un tratament medicamentos, dar partea de imunizare a ales să o facă folosind produse apicole naturale din Botoșani, de la unul dintre cei mai cunoscuți apicultori, Iustin Marineac. Refacerea și întărirea sistemului imunitar are un rol esențial în lupta cu Covid-19. 

 

 


”Pe lângă tratamentul recomandat de medici am ales să mă imunizez cu produsele apicole si siropul de cătină de la FERMA APICOLĂ MARINEAC”, a postat Lucian Trufin pe contul de Facebook.

ApiImunostimulatorul după o formulă unică a Fermei Apicole Marineac și mierea cu suc de cătină sunt două dintre cele mai bune produse naturale de pe piață.

Lucian Trufin este unul dintre puținii politicieni care promovează intens produsele din județul Botoșani, atât cele alimentare, cât și nealimentare, și îi susține pe fermieri să se asocieze pentru a fi mai competitivi din punct de vedere economic.