Administrație Știri locale

Elevii au mers la CJ și au cerut rezolvarea problemei transportului până la școlile din județ




Actualii lideri ai Consiliului Județean al Elevilor se implică activ în rezolvarea problemelor elevilor din tot județul Botoșani. 

Iosif Pintilie, președintele CJE, și Eduard Alexandru Ungureanu, vicepreședintele CJE, s-au întâlnit cu Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, pentru a prezenta problema transportului elevilor din județ către școli și licee. 

Cei doi elevi au smuls de la Doina Federovici promisiunea că se vor face toate demersurile necesare posibile la îndemâna CJ Botoșani pentru rezolvarea accesului elevilor la școli. 

 

”Problema transportului elevilor este prioritatea actuală a echipei noastre. Aceasta fiind și prioritatea administrației județene, am fost asigurați că vor fi luate măsuri și că vor fi înaintate demersurile necesare. Și noi, la rândul nostru, vom face tot ce ne stă în putință pentru a veni în sprijinul elevilor ce au nevoie de transport”, se precizează pe pagina Consiliului Județean al Elevilor din Botoșani. 

 

Iosif Pintilie a purtat o serie de discuții atât la nivelul Primăriei, Consiliului Județean și al parlamentarilor județului pentru rezolvarea problemelor elevilor din Botoșani, fiind pentru prima oară când CJE Botoșani se implică atât de activ.