Voluntarii de la ”Scut botoșănean” au făcut donații bătrânilor de la Centrul Suharău

0
Cifre în statistici, voturi o dată la patru ani, lest pentru propriile familii. Într-o societate care își uită și își ucide prin ignoranță chiar veteranii și eroii mai vîrstnici, bătrînii își poartă cu greutate singurătatea și poveștile de viață.

Sigur că senectutea nu este o virtute în sine, dar semenii noștri ajunși la asfințitul existenței sînt asemenea munților: nu trebuie să ne întrebăm de ce (încă) există, ci trebuie să le descoperim tainele și să îi învățăm.

Într-o perioadă în care timpul pare să nu mai ajungă nimănui, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să ajungem miercuri, 28.04.2021, la Centrul de batrîni Suharău, unde voluntarii asociației „Scut botoșănean” au împărțit pachete cu articole vestimentare noi, articole de igienă, fructe și cozonaci pentru cei 24 de vîrstnici găzduiți acolo.

Le mulțumim tuturor celor care, prin jertfa lor și prin sprijinul material necondiționat, au făcut posibilă această acțiune! Le mulțumim tuturor tinerilor voluntari care demonstrează de la o acțiune la alta că putem avea nădejde într-un viitor mai bun! Aprecierile noastre pentru membrii personalului de la centru, care demonstrează că își fac datoria din vocație și cu dragoste sinceră pentru bătrînii pe care îi au în grijă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, nădăjduim că vom putea reveni la centrul de la Suharău, pentru a aduce o rază de bucurie în ochii bunicilor orfani.

Fapte bune pentru Botoșani!

Comunicat de presă Bogdan Cărăușu, Scut botoșănean

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *