Administrație Știri locale

FOTO Lecție deschisă de administrație primită de Primăria Botoșani de la Primăria Cristești: investiție cu TOATE utilitățile





În timp ce în municipiul Botoșani a devenit o tradiție ca TOATE investițiile guvernamentale să devină pentru câțiva ani muzee pentru că primăria nu reușește să racordeze investițiile la utilități, în comuna Cristești, la câțiva kilometri de municipiul reședință de județ, situația este diametral opusă.

Astfel, Primăria Cristești oferă o lecție deschisă de administrație municipalității botoșănene și recepționează o investiție guvernamentală având TOATE utilitățile deja racordate.

 

”Ieri a avut loc receptia lucrarilor la Caminul Cultural din comuna Cristesti, in prezenta reprezentantilor Compania Națională de Investiții dar si a constructorului Simion Tehnoconstruct. Urmeaza amenajarea curtii si ulterior inaugurarea oficiala”, a postat primarul Lucian Borfotină pe pagina sa de Facebook.



Noul cămin cultural din Cristești are apă, curent trifazic, canalizare la fosă, centrală pe lemne și panouri solare pentru încălzirea apei, aer condiționat în interior.

Biblioteca din Cristești va fi mutată în noul Cămin Cultural și va avea calculatoare conectate la internet pentru a putea fi folosite de elevii din comună.

În același timp, Primăria Botoșani a avut nevoie de doi ani pentru a racorda la utilități noua sală de atletism de la Liceul cu Program Sportiv, o distanță de câțiva zeci de metri, tot vreo doi ani a durat și racordarea la utilități a blocurilor ANL de pe Șoseaua Iașiului, iar la noul spital de îngrijiri paliative încă nu s-au tras toate utilitățile deși Hotărârea de Consiliu Local este votată din 2015.

#AdministratieSanatoasa #ComunaCristesti #PrimariaCristesti #LucianBorfotina #CaminulCultural