FOTO Tinerii au preluat conducerea Fundației Județene pentru Tineret. Oana Onciu, doctor în științe, este noul președinte

0



 


De la finalul săptămânii trecute Fundația Județeană pentru Tineret Botoșani are o nouă conducere. Reprezentanții asociațiilor de și pentru tineret din județul Botoșani care au aderat la scopul fundației s-au întrunit în ședința Adunării Generale și au ales un nou Consiliu de Conducere.

Președintele nou ales este Oana Onciu în vârstă de 31 de ani, doctor în Științele educației, asistent universitar la Facultatea de Psihologie, Universitatea A.I. Cuza din Iași, în același timp fiind și vicepreședintele Fundației Naționale pentru Tineret din iulie anul trecut.

Vicepreședintele și secretarul nou aleși sunt Flavius Damean, respectiv Emilian Ivasuc, două persoane cu o vastă experiență în derularea de proiecte de și pentru tineret la nivel local, regional, național și internațional, experiență acumulată în peste 20 de ani de muncă.



 

Echipa beneficiază și de experiența lui Ionuț Anisie,actual profesor de educație fizică și sport la Colegiul M. Eminescu și 9 ani de inspector școlar în domeniul educației fizice și a managementului instituțional.

Din Consiliul de Conducere mai fac parte: Ionela Petieanu de 26 de ani, licețiantă în științele educației, profesor de specialitate în învățământul preșcolar și de arte plastice, cu o activitate susținută în mai multe asociații de și pentru tineret din județul Botoșani; Ciornea Alexandra de 19 ani, activă în domeniul voluntariatului în ultimii 4 ani, remarcându-se ca lider al voluntarilor din fundație și alte asociații; precum și Lavinia Dămii de 34 de ani activă ca voluntar în activități de și pentru tineret în domeniul turismului și protecției mediului înconjurător.

Noua conducere își propune continuarea programelor din ultimii ani de formare voluntari și calificare lucrători de tineret, programe care au ca scop dezvoltarea vieții asociative și a sectorului de tineret din județul Botoșani.

Planurile de viitor ale noului Consiliu de Conducere sunt pentru dezvoltarea unui centru de resurse și de informare pentru tineret acreditat de Consiliul European și transformarea Casei Tineretului în principala instituție de acțiune în domeniul tineretului din județul Botoșani. Mai mult, ne dorim dezvoltarea de parteneriate cu autoritățile publice locale în vederea identificării nevoilor reale ale tinerilor pentru elaborarea unei strategii de tineret care să conducă la realizarea de acțiuni, proiecte și programe pentru tinerii județului Botoșani.



 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *