FOTO Au început lucrările la super baza sportivă de la Bucecea: teren de fotbal, tribune, teren multifuncțional, vestiare, parcări, alei acces 

1

Anunț de interes local! După ce au demarat lucrările de curățare de resturile de clădire de pe locul fostei fabrici de zahăr pentru a face loc unui parc industrial, în orașul Bucecea au început lucrările la o nouă investiție.

În această săptămână s-a deschis șantierul pentru construcția viitoarei Baze Sportive Tip 1 din Bucecea, investiție care va aduce orașul condus de primarul Angel Gheorghiu în rândul localităților urbane cu baze sportive moderne.

”Urmare a demersurilor făcute de-a lungul timpului o nouă investiție pe care o anunțasem înainte de campania electorală, a demarat și prinde contur: Baza Sportivă Tip 1 cu finanțare de la Compania Națională de Investiție, cu o valoare a investiției guvernamentale de aproape un milion de euro”, a declarat primarul Angel Gheorghiu.

Proiectul prevede construirea unui teren de fotbal cu tribune acoperite și a unui teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, de 40×20 m.

Clădirea pentru vestiare va avea 400 mp utili, va fi amplasată o tabelă de marcaj și 5 catarge pentru drapel, va fi amenajată pentru 55 de autoturisme, patru locuri pentru persoane cu dizabilități și două pentru autocare, alei pietonale și spații verzi.

 

 


Un comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *