Știri locale

Cum să pariezi când nu ai bani

Pentru cei pasionați de pariurile online este posibil ca la un moment dat să se fi confruntat cu problema lipsei de bani. Pentru pariorii înrăiți, faptul de a nu avea bani de pariat este o problemă majoră. Pe parcursul acestui articol vei putea învăța cum să pariezi bani chiar dacă ai un buget foarte limitat. Vei putea găsi câteva moduri eficiente de a paria cu foarte puțini bani și poate că la final chiar vei reuși să faci o retragere Maxbet dacă frecventezi acest site online de pariuri. Luându-i unui parior posibilitatea de a juca o sumă de bani este ca și cum i-ai lua unui pasionat de muzică chitara. Așadar, să vedem care sunt câteva soluții pentru a nu ajunge în această situație.

Joacă la “bile” sau Keno

Jucatul la “bile” sau aparatele de tip slots îți oferă posibilitatea de a dubla sau chiar inzeci sumele jucate. În situațiile obișnuite nu este recomandat să joci la acest tip de aparate, întrucât acestea au cel mai slab profit total adus jucătorilor. Procentul de retur al unui singur dolar jucat la un astfel de aparat este de aproximativ 4%. Totuși, chiar și jucând sume mici le poți transforma ușor în câteva sute fără prea mult efort. Banii se joacă instant și profiturile pot să fie scoase imediat ce au fost făcute. Chiar dacă nu vei reuși să câștigi nici măcar un leu, te vei trezi că ai petrecut câteva ore bune în care ai pierdut foarte puțini bani.

Keno este o altă posibilitate de jocuri de noroc care îți oferă șansa să pleci acasă cu pierderi foarte mici. Și acestea se află în topul celor mai slabe jocuri ca procent al profitului pentru jucători, însă este o alegere foarte bună atunci când ai un buget limitat. Foarte mulți jucători ajung la cazino cu sume mari de bani și pleacă lefteri acasă. Ei bine, cu doar 100 de lei ai putea să te joci Keno mai bine de 2 ore și încă să mai ai bani pentru a te juca. Vei face atât profit, cât și pierderi, însă este foarte probabil să te întorci repede la suma cu care ai început să joci.

Sloturile cu dublaje mici

Dacă alegi să joci la sloturile cu dublaje mici ai șansa să pleci acasă cu un profit destul de bun. La acest tip de sloturi poți să joci cu foarte puțini bani și să îi dublezi într-un timp foarte scurt. Totuși, există și riscul ca după ce ai făcut un profit să vrei să pariezi și mai mult și să pierzi totul într-o singură rundă. Te sfătuiesc să încerci să pariezi sume mici de fiecare dată, astfel că vei petrece ore în șir jucând sume mici și nu vei risca să pierzi sume importante de bani, bani de care poate ai cu adevărat nevoie!

Rotirile gratuite

Cazinourile online sunt cunoscute pentru bonusurile oferite în cadrul jocurilor de rotiri. Cel mai des întâlnit și folosit bonus de către jucători este cel de rotiri gratuite. Atenție ca aceste rotiri gratuite să nu aibă o dată de expirare, însă există și rotiri care pot fi folosite în momentul când eșți pregătit. Important de ținut minte este că aceste rotiri gratuite nu sunt destinate jucătorilor online, ci majoritatea cazinourilor vor oferi aceste rotiri prin intermediul programelor de loialitate. Așadar, dacă ai un card de jucător la un cazino fizic vei putea să joci rotirile gratis chiar și online. Practic câștigi o sumă de bani pe care o poți juca fără să scoți niciun ban din buzunarul propriu. Aceste rotiri gratuite îți pot oferi o nouă șansă și te pot propulsa spre câștigarea unor sume substanțiale de bani.

Pokerul acasă

Da, ai citit bine, poker acasă. Foarte mulți jucători de poker care nu au suficient de mulți bani pentru a juca la o masă oficială aleg să își facă ei singuri o masă alături de prieteni. Așadar, pregătește o masă și un pachet de cărți de poker pentru o seară de neuitat cu prietenii. Fiecare poate astfel să parieze o suma mică de bani pe care își permite să o piardă. Și nu doar atât, pe lângă faptul că ai posibilitatea de a face rost de niște bani, vei putea să petreci și timp alături de prieteni și să vă cunoașteți mai bine. Cu o singură seară de poker acasă poți câștiga suficienți bani pentru a te putea întoarce la cazino.

Pariurile pe sporturi între prieteni

Pariurile pe sporturi între prieteni este o altă metodă de a paria fără prea mulți bani. Chiar și la un simplu meci de fotbal, dacă ai încredere că știi mai bine care va fi scorul de final, poți paria împreună cu un prieten o suma mică de bani pentru a vedea care este cel mai apropiat de adevăr. Nimic mai simplu de atât: o seară de uitat la meci cu prieteni și încă o oportunitate de a câștiga niște bani.

Concluzie

În niciun caz, niciodată să nu pariezi banii de care ai nevoie pentru a supraviețui. Nu paria banii de chirie, banii pentru cheltuieli, banii pentru mâncare, alimente și alte lucruri absolut necesare vieții de zi cu zi. Totuși, poate că după ce ți-ai achitat toate facturile și ai plătit și chiria sau întreținerea la casă, observi că nu ai rămas cu prea mulți bani de cheltuit. În acest caz, vei putea apela la una dintre metodele enumerate mai sus.